HAZAY ANNAMÁRIA ÉS HAZAY TÍMEA HONLAPJAKISGYERMEKKORI ZENEI NEVELÉS A SZÜLETÉSTŐL A KODÁLYI ELVEK ALAPJÁN
   
 
 
Hírek, újdonságok  
 
 
Hírek, újdonságok
A Ringatóról
Csicsergő énekes óvoda
Magunkról
Foglalkozások helye, ideje
Áraink
Cikkek, olvasnivalók
Dalok, mondókák
Galéria
Kapcsolat
Partner oldalak
Értesítő - Levelezőlisták
Kárpátifotó
Elmaradnak foglalkozások Ajánlom a ringatót
2007. október 10. szerda 03:29

Október 23-án illetve november elsején elmaradnak a foglalkozások, és Ancsa helyszínein az őszi szünet miatt október 29-én, 30-án, és 31-én sem lesznek Ringatók.

 
Karácsonyváró Ringató a Művészetek Palotájában! Ajánlom a ringatót
2007. október 07. vasárnap 14:57

Jó előre szólunk: decemberben nagy meglepésre készülnek együttesen  a Ringató foglalkozásvezetők, Dr. Gállné Gróh Ilona (Ringató foglalkozások szakmai vezetője) szervezésével. A Művészetek Palotájában december 12-én karácsonyváró Ringatós napot tartunk, melyre nagy szeretettel várunk majd minden Ringatóra járó családot! Ezen a napon Sebestyén Márta és édesanyja, Sebestyénné Farkas Ilona énekelnek velünk együtt. Nagy megtiszteltetés ez a Ringató életében!

 
A Babapatika cikksorozata folytatódik! Ajánlom a ringatót
2007. október 07. vasárnap 14:57

A Babapatika októberi számában megjelent annak a cikksorozatnak a befejező része, melyek kifejezetten a zenei nevelésről írtam. Remélem, hogy a 6 cikk némi segítséget nyújtott és kedvet adott sokaknak az együtténeklésre. Az írást tovább folytatom a lapnál, más témákkal kapcsolatban, bár igyekszem a zene témáját beleszőni a cikkekbe.

(Ancsa)

 
Ringató a Művészetek Palotájában! Ajánlom a ringatót
2007. október 07. vasárnap 14:56

Örömmel értesítjük látogatóinkat, hogy októbertől szerda délelőttönként a Művészetek Palotája, Budapest legfiatalabb, a 21. század eleji igényeknek maradéktalanul megfelelő, többfunkciós kulturális létesítménye ad otthont hétről hétre a Ringatónak. A foglalkozást ezen a helyszínen Gállné Gróh Ili vezeti. 

(forrás: www.ringato.hu)

 
Előadás a korai anya-gyerek kapcsolatról! Ajánlom a ringatót
2007. október 07. vasárnap 14:54

A Ringató módszertani tanfolyam keretén belül október 13-án (szombaton) délelőtt 10: 00-11:30-ig a Fonó Budai Zeneházban (Bp. XI. ker., Sztregova u. 3.) a korai anya-gyerek kapcsolatról előadást tart dr. Borbély Sjoukje, klinikai gyermek-szakpszichológus, gyógypedagógus és a Budapesti Korai Fejlesztő Központ munkatársa. Ez a program mindenki számára nyitott, tehát szeretettel várunk olyan érdeklődőket is, akik nem résztvevői a módszertani tanfolyamunknak. A részvételi díj 500 Ft. Kérjük, az érdeklődők  e-mailban jelezzék részvételi szándékukat.

 
<< Első < Előző 31 32 33 Következő > Utolsó >>

Találatok 385 - 389 / 389

 

A Ringató központi honlapja: www.ringato.hu
© 2013 MEDNEXUS Kft - designed & powered by Scenic Webdesign