HAZAY ANNAMÁRIA ÉS HAZAY TÍMEA HONLAPJAKISGYERMEKKORI ZENEI NEVELÉS A SZÜLETÉSTŐL A KODÁLYI ELVEK ALAPJÁN
   
 
 
Hírek, újdonságok arrow Hírek, újdonságok arrow Szeptemberi információk  
 
 
Hírek, újdonságok
A Ringatóról
Csicsergő énekes óvoda
Magunkról
Foglalkozások helye, ideje
Áraink
Cikkek, olvasnivalók
Dalok, mondókák
Galéria
Kapcsolat
Partner oldalak
Értesítő - Levelezőlisták
Kárpátifotó
Szeptemberi információk Ajánlom a ringatót
2016. szeptember 16. péntek 13:51
Kedves Ringatóra járó Családok!

Megkezdődtek mindenhol a heti rendszerességű foglalkozások, örömmel tapasztaljuk, hogy hiányzott nektek nyáron a közös éneklés!
 Az áraink is változatlanok, alkalmanként 1000Ft, bérlet 4000Ft/5alkalom :)

Szeretnénk megkérni titeket, hogy a facebook használók kedveljék mindkettőnk Ringatóra vonatkozó oldalát, hogy minden rendezvényről  időben értesüljetek. 


Lassan beköszönt az esős, náthásabb évszak, kérjük szépen, hogy csak egészséges gyerekekkel látogassátok a foglalkozásokat! 

A foglalkozások idejére a játékokat, enni-, innivalókat hagyjátok a táskában.


Kéréssel fordulunk hozzátok

Sokan figyelemmel kíséritek a PIC-en (koraszülött intenzív osztály) folytatott munkánkat.
A programunk neve: A te hangodat ismerem. Már kilenc kórház hívta be programunkat, egyelőre csak Ringatósok dolgoznak benne. Most nyerhetnénk egy kis támogatást a MOL, Új Európa Alapítványtól. Kategóriánként egyre lehet szavazni, a mi programunk a civil szervezetek között van. Az első öt kap majd támogatást. A szavazás szeptember 28-ig tart. Hálásan köszönjük, ha egy percet áldoztok erre, szavaztok és szóltok családtagoknak, barátoknak. 

Szavazatotokat itt tudjátok leadni 

A te hangodat ismerem programról pedig itt tudtok olvasni

Új helyszínek

Rákosmentén két új helyszínen lesznek Ringatók.

Szeptember 27-től, keddenként 11:30-12:00-ig a keresztúri Kalandparkban találkozhatunk (Kaszáló u. 47.) 

Október 5-től, szerdánként pedig szintén a XVII. kerületben az Akadémi Újtelepen, a Tágas Tér 525. Közösségi Házban. Itt délután lesz Ringató, 16:30-tól.

 

A Rossmann Kentaur magazinjában - négy lapszámban egymás után - megismerkedhettek az országon belül működő Ringató foglalkozásvezetőkkel.
A szeptemberi újságban a budapestieket és a Budapest környékieket találjátok.

Az elkövetkezendő hetekben viszünk nektek a Ringatókra a lapból! 

A képre kattintva jól lehet olvasni a cikket.

Hétvégi Ringatók

  • A Belvárosi Családi Piknik szintén szeptember 17-én a Budapesten a Károlyi-kertben 15:30-kor kezdődik a Ringató. Szeretettel várnak benneteket ezen a szombaton délelőtt és délután is: Czapári Zsuzsanna, Gáll Viktória Emese, Hazay Annamária és Ujvári Klári. A Facebook esemény itt látható.
     
  • Az autómentes napon 2016. szeptember 18-án 10:30-tól tartunk Ringatót Budapesten a Jókai téri színpadon. Gyertek minél többen énekelni és játszani! Kolléganőimmel, Baranyai Ágival, Hazay Tímeával várunk benneteket!
     
  • Művészetek Palotájában elkezdődnek a Cifra palota vasárnapi Ringatói. Az első alkalom szeptember 18-án 11:10-től és 11:50-től lesz. A szerdai rendszeres Ringatók szeptember 21-én indulnak a megszokott két csoportban 9:45-től és 10:30-tól.

  • A Csili Művelődési Központban (Pesterzsébet, Nagy Győri István utca 4-6.) október 8-án Magyarinda szervezésében egész napos családi napon vehettek részt. 10_30-kor Ringató Hazay Ancsa, Hazay Timi és Venczel Mónika vezetésével. Részletek itt.

Ősszel ismét könyvbemutató!


Az itt látható két Ringató-lapozó Szepesi Szűcs Barbara illusztrációival jelenik meg hamarosan! Emellett a napokban megy nyomdába egy újabb CD-s Ringató mesekönyvünk, melynek szerzője Gáll Viktória Emese, főszereplője pedig ismét Borsi, a kis tacskó lesz. Örömmel írom, hogy két diafilmünk is napvilágot lát a kiskutya kalandjaival, és természetesen, készül az új Ringató naptár a jövő évre.

  A családi programokkal gazdagított könyvbemutatót október végére tervezzük.

 

 

A Ringató központi honlapja: www.ringato.hu
© 2013 MEDNEXUS Kft - designed & powered by Scenic Webdesign