HAZAY ANNAMÁRIA ÉS HAZAY TÍMEA HONLAPJAKISGYERMEKKORI ZENEI NEVELÉS A SZÜLETÉSTŐL A KODÁLYI ELVEK ALAPJÁN
   
 
 
Hírek, újdonságok arrow Hírek, újdonságok arrow Ringató Énekes Óvoda indul Zuglóban  
 
 
Hírek, újdonságok
A Ringatóról
Csicsergő énekes óvoda
Magunkról
Foglalkozások helye, ideje
Áraink
Cikkek, olvasnivalók
Dalok, mondókák
Galéria
Kapcsolat
Partner oldalak
Értesítő - Levelezőlisták
Kárpátifotó
Ringató Énekes Óvoda indul Zuglóban Ajánlom a ringatót
2013. szeptember 22. vasárnap 06:19
Kedves Ringatók!
 
Zuglóban,  a Stefánia Kulturális Központban október 3-tól, csütörtökönként 11:30-12:00-ig elindítom a Ringató Énekes Óvoda kis csoportos foglalkozását, melyre szeretettel várom a három év körüli gyermekeket, természetesen szülőkkel (vagy más hozzátartozó felnőttel) együtt.
 
Ez a foglalkozás hasonlít a Ringatóhoz, de a szülők néhány percre csak passzív résztvevői a játéknak. A dalanyag a gyerekekhez alkalmazkodik, előtérbe kerülnek a számukra is énekelhető énekek, mondókák, fejdíszek, bábok. A gyerekek ebben az életkorban természetesen még nagyon ragaszkodnak hozzátok, így lesz olyan, aki még hosszú ideig csak az anyukájával szeretne még a kör közepén is kacsa, medve, vagy éppen napocska lenni. Nagyon finoman kezdődik el a fejlesztési folyamat, a szülők jelenlétével. Megható pillanatok születnek, amikor már a kicsiket ösztönözzük az éneklésre az egyszerűbb gyermekdalokkal.
 
Kérem segítségeteket abban, hogy ezt a foglalkozást ennél fiatalabb gyermekekkel ne látogassátok. Az eszközhasználat, a szocializációs feladatok és a zenei képességek fejlesztése megkívánja, hogy közel óvodás korúak legyenek a gyerekek. Megértéseteket köszönöm!
A foglalkozás ára 1000Ft/alkalom
 
A csütörtöki négy csoport időpontjai tehát:
 
09:15-09:45 Ringató
10:00-10:30 Ringató
10:45-11:15 Ringató
11:30-12:00 Ringató Énekes Óvoda kis csoport (óvodás korúaknak)
 
Kérlek benneteket, hogy amennyiben felkeltette érdeklődéseteket ez a lehetőség, írjatok a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre levelet.
 
Szeretettel:
Ancsa
 

 

A Ringató központi honlapja: www.ringato.hu
© 2013 MEDNEXUS Kft - designed & powered by Scenic Webdesign