HAZAY ANNAMÁRIA ÉS HAZAY TÍMEA HONLAPJAKISGYERMEKKORI ZENEI NEVELÉS A SZÜLETÉSTŐL A KODÁLYI ELVEK ALAPJÁN
   
 
 
Hírek, újdonságok  
 
 
Hírek, újdonságok
A Ringatóról
Csicsergő énekes óvoda
Magunkról
Foglalkozások helye, ideje
Áraink
Cikkek, olvasnivalók
Dalok, mondókák
Galéria
Kapcsolat
Partner oldalak
Értesítő - Levelezőlisták
Kárpátifotó
Új Ringató könyv május 4-én! Ajánlom a ringatót
2014. április 12. szombat 18:34

ÚJ RINGATÓ KÖNYV! - Ringató- Sárkányparipán vágtattam-Hatvan gyerekdal

Nagy örömmel hirdetjük számotokra, hogy május negyedikén, anyák napján megjelenik az új Ringató könyv. Ebben a kötetben hatvan gyönyörű dalt gyűjtött össze Gróh Ilona, a Ringató alapítója. Kodály gyermekdalai, valamint  Európa és távoli tájak énekei csendülnek fel a könyv cd mellékletén ezúttal hangszeres kísérettel. Szepesi Szűcs Barbara bájos rajzai illusztrálják a könyvet. Mindketten énekelünk és gitározunk a cédén. Nagy megtiszteltetés volt számunkra a felkérés és még nagyobb boldogság a közös munka Gróh Ilivel, Gáll Vikivel, Szabó Adrienn hegedűssel, Balogh Sándorral, aki citerán, furulyákon, nádi dudán játszott s nem utolsó sorban Mazura János hangmérnökkel. Már most hiányzik a stúdiómunka...

Az ünnepélyes  könyvbemutató május 4-én, anyák napján lesz a Budai Várban a Magyarság Házában (Szentháromság tér 6.) az Ezer anya énekel rendezvényünkön. Szeretettel várunk mindenkit. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, kérünk benneteket, az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre írjátok meg, hányan jönnétek. (Pl. 2 gyermek, 2 felnõtt)

Sok izgalommal, szeretettel készítettük a harmadik Ringató könyvet, melyet hamarosan a kezünkben tarthatunk, íme egy kis elõzetes:

ITT betekintést nyerhettek az új könyv készületeibe.

ITT pedig a grafikák világába tudtok bepillantani.

Sok szeretettel várunk benneteket a Ringató foglalkozásokra- már az új Ringató könyvből is tanulunk új dalokat!

 
Májustól 4 csoport lesz keddenként a Millenárison! Ajánlom a ringatót
2014. április 12. szombat 18:28

Kedves Ringatós Családok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy május első keddjén május 6-án már 4 csoportban várlak benneteket a Millenárison! Ez azonban azt jelenti, hogy kicsit módosulnak a kezdési időpontok.
Az alábbiak szerint indulnak a Ringatók.

9:30-10:00
10:15-10:45
11:00-11:30
11:45-10:15

Szeretettel várlak benneteket:

Timi

 
"EGY KIS HAZAY..." TAVASZKÖSZÖNTŐ HÉTVÉGI RINGATÓ Ajánlom a ringatót
2014. április 04. péntek 21:54

Kedves Mindannyian!

Sok levelet kaptunk, hogy milyen jó lenne ha hétvégén is lenne Ringató, hiszen a gyerekek közül sokan már óvodába vagy bölcsődébe járnak, az apukák pedig délelőttönként dolgoznak, nem tudnak eljönni a foglalkozásainkra. Énekeljünk , játsszunk együtt egyszer hétvégén sokan együtt!

Így tehát:

Szeretettel várunk Benneteket április 12-én szombaton délután 1/2 5-kor a Bálint Házba (VI., Révay u. 16.) , ahol egy egész órát tölthetünk együtt énekkel, játékkal.

Ez az alkalom jótékonysági célú.
A Bókay utcai 1. sz. Gyermekklinika PIC Osztálya (újszülött intenzív osztály) számára szeretnénk egy speciális decibel mérőt vásárolni, hogy ott is hallják a kisbabák az éneket, hiszen a gépek zaja bizony sokszor jelentős. Ancsával ketten már heti négy alkalommal vagyunk ott, hogy segítsük az anyukákat az éneklésben, így személyes szálak is fűznek bennünket a Bókay utcai Klinika PIC osztályához. Jó lenne segíteni!

Minden Ringatós családot és új érdeklődőt nagyon sok szeretettel várunk, részvételi díj nincs, az adomány nem kötelező, összege szabadon választott!

Köszönjük!

Hazay Timi és Hazay Ancsa

 

 
Facebook hírek! Ajánlom a ringatót
2014. április 02. szerda 08:17

Az elmúlt néhány évben a Facebook része lett a mindennapos közlésfolyamatoknak, s mi sem maradtunk ki belőle.
Személyes, gyors, kötvetlen kapcsolatot tudunk tartani veletek, akik már jártok a foglalkozásainkra, s azok is nézelődhetnek, akik még ismerkednek azzal, hogy milyen is a munkánk.
Szeretjük a honlapunkat, hiszen összefoglalva ad tájékoztatást - de szeretjük a közösségi oldalainkat is, mert ott a ti véleményeteket is olvashatjuk, élő kapcsolatban lehetünk.
Egy szó, mint száz: aki a nagyon friss hírekre kíváncsi, kattintson a Facebook ikonjainkra! :)

 

 
Februártól új helyszínen folytatódik a Ringató Énekes Óvoda! Ajánlom a ringatót
2014. január 22. szerda 19:46

Ebben az évben szerda délutánonként találkozunk majd a Noha Stúdióban (www.nohastudio.hu) a Margit híd pesti hídfőjéhez közel, a Pozsonyi út 12-ben. Egy kis udvarba kell bejönnötök, s a lépcsőn le a szuterén szintre.
16:30-tól a 2-3 éveseket, 17:15-től pedig a 3-4 éveseket várom. Az 5-6 évesek csoportja nem indul a második félévben, egyelőre szünetel a nagy csoport, köszönöm a megértéseteket! (További részleteket a Ringató Énekes Óvoda menüpontban is olvashattok.)

Az első óvodás foglalkozások február 5-én, szerdán délután lesznek, szeretettel várlak titeket újra!Hazay Timi

 

 
Ringatós újévkezdő tudnivalók Ajánlom a ringatót
2014. január 08. szerda 12:52

Kedves Ringatós Családjaink!

Adjon Isten füvet, fát,

Teli pincét, kamarát.

Sok örömet e házba,

Boldogságot családba!


Mindenkinek Boldog Újesztendőt kívánunk sok szeretettel!

A héten elkezdődtek a Ringató foglalkozások minden helyszínünkön, kivéve a Millenárison. Itt a jövő héten kedden indulnak újra a  csoportok.
FIGYELEM! Elköltöztünk a Millenárison a  Fogadóba, a Millipop Játszóházba!
Változatlan időpontban várunk benneteket 2014-ben is keddenként 10:00, 10:45 és 11:30-kor, szerdánként pedig 10:00 és 10:45-kor.
A foglalkozás részvételi díja továbbra is 1000 Ft illetve bérlettel 4000 Ft/ 5 alkalom, de aki a Játszóház babajátszójába vagy sószobájába is szeretne bemenni, annak külön kell majd jegyet váltania a pénztárnál. Szeretettel várunk Benneteket a jövő héten - kedden Timi, szerdán Ancsa.:)
 
Kedves Ringató Énekes Óvodások!
Januárban szünetet tartunk, ahogy azt a korábbi hírlevelekben megírtam nektek, s februárban indulunk újra a délutáni énekes óvoda előkészítő és énekes óvodás foglalkozásokkal.
Hamarosan az új helyszínről és az időpontról is írom a részleteket!
Vigyázzatok magatokra, szeretettel várlak titeket februárban!

Addig is küldök valakit, aki épp keresi az ennivalót a téli kertben...

 


 

 
Karácsonyi Ringató - "Egy kis Hazay... 2013" - Millenáris, 2013. december 21. Ajánlom a ringatót
2014. január 08. szerda 12:51

Nézzétek ezeket a gyönyörű fényképeket, melyeket a Millenáris rendezvényünkről készített Gonda Krisztina (talán nem haragszik meg, ha elárulom, hogy ő a sógornőnk )
Örülünk, hogy sokan eljöttetek! Köszönjük a XVII. kerületi Gregor József Általános Iskola 7.z osztályos csengettyűseinek és tanáruknak Majzik Annának, hogy segítettek az igazi karácsonyi hangulat megteremtésében. Továbbá Palugyay-Masát Miklósnak is köszönettel tartozunk, hogy hegedűjátékával dúsította népdalainkat.

...no,de beszéljenek a képek!
https://www.dropbox.com/sh/n6iaisgfuv4zljz/ngkq59vZad

 


 

 
Karácsonyi Ringató a Millenárison! "Egy kis Hazay...2013." Ajánlom a ringatót
2013. december 04. szerda 14:17

"Karácsonyi rege
Ha valóra válna,
Igazi boldogság
Szállna a világra.”
    Ady Endre

December 21-én szombaton délelőtt 10:00-ra szeretettel várjuk minden kedves Ringatós családunkat az év utolsó nagy közös Ringatójára a Millenárisra, a Teátrum Színháztermébe. A karácsony jegyében kb. egy órát töltünk majd el együtt énekkel-játékkal, a decemberi népszokásokat is felelevenítve.
Vendégünk újra, a tavalyi nagy sikerükre való tekintettel a budapesti XVII. kerületi Gregor József Ének-Zene Tagozatos Általános Iskola csengettyűkórusa!
Családi jegy: 1000 Ft

A tavalyi ünnepünkről néhány fotó: http://hazay.hu/index.php/Galeria-Ancsa/Ez-tortent-a-Millenarison-az-Unnepvaro-Ringaton

Gyertek, hozzátok a nagyikat is, nagypapákat is!
Várunk benneteket!
Timi és Ancsa

Egy kis Hazay...2013.
 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 73 - 84 / 389

 

A Ringató központi honlapja: www.ringato.hu
© 2013 MEDNEXUS Kft - designed & powered by Scenic Webdesign