HAZAY ANNAMÁRIA ÉS HAZAY TÍMEA HONLAPJAKISGYERMEKKORI ZENEI NEVELÉS A SZÜLETÉSTŐL A KODÁLYI ELVEK ALAPJÁN
   
 
 
Hírek, újdonságok arrow Hírek, újdonságok arrow Így ünnepeltük az édesanyákat, nagymamákat a Millenárison május hatodikán  
 
 
Hírek, újdonságok
A Ringatóról
Csicsergő énekes óvoda
Magunkról
Foglalkozások helye, ideje
Áraink
Cikkek, olvasnivalók
Dalok, mondókák
Galéria
Kapcsolat
Partner oldalak
Értesítő - Levelezőlisták
Kárpátifotó
Így ünnepeltük az édesanyákat, nagymamákat a Millenárison május hatodikán Ajánlom a ringatót
2012. május 18. péntek 07:45
Nagy izgalommal készültünk most is erre a rendezvényre. Már napokkal azelőtt sasoltuk az összes csatorna időjárás jelentését, és mindig annak hittünk persze, akik azt jósolták, hogy nem lesz szükség az esernyőkre. És lőn igazság: a Millenáris területén - ha jól tudjuk -, az egésznapos rendezvény alatt nem kellett tartanunk záporoktól.

Délelőtt 10 órától már gyülekeztek az érdeklődők, kikapcsolódásra, éneklésre vágyók. Bejárhatták az egész területet, ahol vásárosok, kézművesek, gólyalábasok, körhintások kerítették jókedvre az érkezőket.

A viziszínpadnál a jó hangulatról Gáll Viki és zenésztársai gondoskodtak .

Jó idő ide vagy oda, 11 órakor szinte kiürült az egész park, mindenki elfoglalta helyét a B csarnok színpada előtt, ki a szőnyegen, ki a párnán, székeken vagy éppen állva...és várták a csodát.

"Jertek, jertek nosza járjunk táncot! "... és bár táncot nem jártunk, de szólt vígan az örömének!
 
Hihetetlen érzés, amikor ezernyi felnőtt ezernyi gyermekkel együtt énekel, játszik, kacag...amikor ezernyi apró tenyéren cuppan a puszi, és ugyanennyi pocakot csiklandoznak meg a "medvés"-játék végén...brekeg az egész csarnok...és szólnak az énekek, zengenek! ...azt hiszem, ezzel az érzéssel nem lehet betelni.
 
A három új Ringatós könyv bemutatója is ezen a napon volt, két leporelló ( Tarka kutya hová mégy?, Elment a tyúk a vásárba) és egy lapozgatós, Kacagtató címmel, melyben a népi hangutánzókkal ismerkedhettek. A könyvek kaphatók a könyvesboltokban, és pár Ringatós helyszínen is a foglalkozásvezetőknél.
 
Köszönjük szépen, hogy eljöttetek, örülünk, hogy együtt köszönthettük a családokat!
 
Fiskus Olga kolleganőnk ismét nagyszerű pillanatokat örökített meg. Az ő fotóiból rendezett kiállítást a Millenáris, mely még két hétig, azaz május végéig megtekinthető.
 
Gyönyörködjetek a képekben és egy kis videó összeállítást is láthattok a hangulatról!

Képek a Facebook-on!

illetve

 

Szeretettel:

Ancsa, Timi
 

 

A Ringató központi honlapja: www.ringato.hu
© 2013 MEDNEXUS Kft - designed & powered by Scenic Webdesign